EXTRA MAATREGELEN IVM COVID-19

EXTRA MAATREGELEN IN VERBAND MET COVID-19
Update 15-03-'20

Met oog op de ontwikkelingen rondom COVID-19 zijn wij genoodzaakt extra maatregelen te nemen ten aanzien van uw en onze veiligheid en zo verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Er zullen vanaf maandag 16 maart voor onbepaalde tijd, zeker tot 6 april, geen vrije (inloop)spreekuren meer zijn. Deze komen te vervallen.
Om u toch zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn zullen wij de komende periode alleen op afspraak werken. 
Neemt u hiervoor van tevoren telefonisch contact op met de praktijk.
Wij hebben een ruime wachtkamer. Om voldoende afstand tussen wachtende diereigenaren te kunnen waarborgen zullen er maximaal 4 personen tegelijkertijd in de wachtkamer plaats kunnen nemen.

Verder verzoeken wij u om ons te helpen de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan door zelf de volgende maatregelen te nemen:
- Begeleid uw huisdier(en) met maximaal 1 persoon
- Was voor uw komst naar de praktijk aub grondig uw handen gedurende minimaal 20 seconden. Wij doen dit zelf ook na ieder consult.
- Heeft u zelf last van griepklachten, hoesten, verkoudheid en/of koorts: Laat dan iemand anders met uw huisdier(en) naar de praktijk komen
- Betaal bij voorkeur per pin

De maatregelen die wij reeds hadden getroffen blijven ook van kracht:
- Geen handen schudden
- Verhoogde frequentie van desinfectie van alle oppervlakken die in aanraking komen met handen (pinapparaat, deurkrukken, etcetera)

Vestiging Sint Anthonis: Onze dependance in Sint Anthonis was reeds gesloten tot en met 18 maart. Tot nader order kunt u ervan uit gaan dat de praktijk in Sint Anthonis gesloten zal blijven tot 6 april.

Mochten er dingen veranderen dan zullen wij deze hier kenbaar maken. 
Houd u hiervoor alstublieft onze site in de gaten.
www.dierenartsenpraktijkboxmeer.nl / ​www.dapboxmeer.nl

Wij vragen om uw begrip voor de verscherpte maatregelen en hopen u ook de komende weken gewoon van dienst te blijven zijn voor de zorg van uw (huis)dieren!

TEAM DAP BOXMEER