EXTRA MAATREGELEN IVM COVID-19

!! UPDATE COVID-19 MAATREGELEN !!

Wij proberen ondanks de verscherpte maatregelen toch de nodige zorg voor de dieren te verlenen. Daarom zijn wij genoodzaakt u te vragen om onze extra maatregelen nog eens goed door te lezen en zo verspreiding van het COVID-19 tegen te gaan en zorg te dragen voor uw en onze veiligheid.

Er zullen voor onbepaalde tijd geen vrije (inloop) spreekuren meer zijn. Om u toch zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn zullen wij alleen op afspraak werken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de praktijk.

Ook voor het afhalen van medicijnen, voer, parasietenbestrijding en dergelijke vragen wij u om van tevoren contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen klaarleggen en u niet aan de balie hoeft te wachten.

Wij hebben een ruime wachtkamer. Om voldoende afstand tussen wachtende diereigenaren te kunnen waarborgen kunnen er maximaal 3 personen tegelijkertijd in de wachtkamer zijn. Als er meer personen binnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om buiten even te wachten. Houd ook buiten voldoende afstand van elkaar.

Thuisbezoeken voor huisdieren beperken wij tot het allernoodzakelijkste.

Verder verzoeken wij u om ons te helpen de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan door zelf de volgende maatregelen te nemen:

  • Begeleid uw huisdier(en) met maximaal 1 persoon.
  • Was voor uw komst naar de praktijk grondig uw handen gedurende minimaal 20 seconden. Wij doen dit zelf ook na ieder consult.
  • Raak zo min mogelijk voorwerpen en oppervlakten aan, wij zullen zoveel mogelijk de deuren naar de spreekkamer voor u openen en sluiten.
  • Neem in de wachtkamer alleen plaats op de daarvoor aangewezen stoelen.
  • Heeft u zelf last van griepklachten, hoesten, verkoudheid en/of koorts: Laat dan iemand anders met uw huisdier(en) naar de praktijk komen, stel niet spoedeisende behandelingen in dit geval uit.
  • Betaal bij voorkeur per pin (toets de pincode in met een wattenstaafje, deze hebben wij voor u ter beschikking staan).
  • Alle onze medewerkers zullen mondkapjes dragen.
  • Wij verwachten van alle klanten boven de 12 jaar dat ze ook mondkapjes dragen binnen onze praktijk.
  • Geen handen schudden.
  • Verhoogde frequentie van desinfectie van alle oppervlakken (pinapparaat, deurkrukken, etc.).

Onze dependance in Sint Anthonis is gesloten tot nader order.

Mochten er dingen veranderen dan zullen wij deze hier kenbaar maken. Houd u hiervoor onze site in de gaten.

Wij vragen om uw begrip voor de verscherpte maatregelen en hopen u ook de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor de zorg van uw (huis)dieren!

TEAM DAP Boxmeer