Vaccinatie afspraak plannen

1) Spoedgeval? => Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. 

2) U kunt online voorlopig alleen afspraken maken voor vaccinaties.
Indien het om meer dan alleen de vaccinatie(s) gaat, dan vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk voor het plannen van de afspraak.

3) Voor andere consulten, zoals een ziek dier of specifieke problemen, of voor operaties willen wij graag dat u ons belt. Vaak willen wij extra informatie van tevoren om u beter te kunnen helpen, we houden hier rekening mee in de te reserveren tijd u krijgt eventueel ook extra informatie ter voorbereiding van het bezoek.

4) U hebt de mogelijkheid om afspraken 48 uur van tevoren te maken tot maximaal 28 dagen in het vooruit. Wilt u buiten deze periode afspraken maken dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

5) Er staan beperkte tijdblokken open voor het maken van online afspraken. Wilt u een afspraak buiten deze tijden dan is dat meestal mogelijk, neemt u dan echter telefonisch contact op met de praktijk.

6) Mochten er bij ons onduidelijkheden zijn over de afspraak die u gepland heeft dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik hier om een afspraak te maken